Aktuális hét: 2025. 06.09.-06.15.
Menü helyben fogyasztás, 11.00.-től , étterem nyitásától.
A napi menü teljes választékát csak előrendelésnél tudjuk biztosítani.
Előrendelést felveszünk: reggel 8.00.-tól, a 72/ 370-302 telefonszámon.
Helyben fogyasztott menü: 1.800.- ( leves + főétel) – hétfő-péntek-
Amennyiben csak külön levest vagy főételt rendel, kérjük érdeklődjön kollégáinknak az aktuális árról.
Szombat-Vasárnap menü elvitelre: 2.100.- ( csak egyben lehet elvinni, levessel)
Hétvégi menüztetés, helyben: (rendezvény függő). 2.000.- szombat-vasárnap
Rendezvény esetén , menü csak elvitelre.
Változtatás jogát fenntartjuk!
Hétfő:
PÜNKÖSD- ZÁRVA
A) –
B) –
C) –
Kedd:
Zöldségleves
A) Fűszeres csirkecsíkok, vegyes köret, tzatziki sali
B) Sertéspaprikás, galuska, sav.
C) Háromsajtos brokkolis penne
Szerda:
Paradicsomleves/Vagy: Csontleves
A) Cigánypecsenye, rizs, steak burgonya, sav.
B) Sült csirkecomb, rizs, zöld-mix, ezersziget öntet
C) Rakott karfiol
Csütörtök:
Sertésragu leves
A) Zengővákonyi, kukoricás rizs, sav.
B) Csirkemell hentes módra, tészta
C) Túrós-barackos guba, vanília öntet
D) Paradicsomos káposzta, s.oldalas
Péntek:
Virslis palócleves /Vagy: Csontleves
A) Snidlinges túróval töltött csirkemell, rizi-bizi, sav.
B) Bugaci tarhonyáshús, sav.
C) Cukorborsófőzelék, s.pörkölt
Szombat:
Sárgaborsó krémleves
A) Rántott csirkemell, rizs, lilahagymás almasalátával B) Káposztás tészta
( szombati menü mennyisége az előre -péntekig- leadott rendelések alapján)
Vasárnap: Brokkoli krémleves, húsgombócos lecsó, tarhonya
–