Heti menü

Aktuális hét: 2025. 06.09.-06.15.


Menü helyben fogyasztás, 11.00.-től , étterem nyitásától.
A napi menü teljes választékát csak előrendelésnél tudjuk biztosítani.
Előrendelést felveszünk: reggel 8.00.-tól, a 72/ 370-302 telefonszámon.
Helyben fogyasztott menü: 1.800.- ( leves  + főétel) – hétfő-péntek-
Amennyiben csak külön levest vagy főételt rendel, kérjük érdeklődjön kollégáinknak az
aktuális árról.
Szombat-Vasárnap menü elvitelre: 2.100.- (  csak egyben lehet elvinni, levessel)
Hétvégi menüztetés, helyben: (rendezvény függő). 2.000.- szombat-vasárnap
Rendezvény esetén , menü csak  elvitelre.

Változtatás jogát fenntartjuk!

Hétfő:  
  PÜNKÖSD- ZÁRVA
 A) –
B)
C)

Kedd:
Zöldségleves
A) Fűszeres csirkecsíkok, vegyes köret, tzatziki sali
B)
Sertéspaprikás, galuska, sav.
C)
Háromsajtos brokkolis penne

Szerda:
Paradicsomleves/Vagy: Csontleves
A) Cigánypecsenye, rizs, steak burgonya, sav.
B)
Sült csirkecomb, rizs, zöld-mix, ezersziget öntet
C)
Rakott karfiol

Csütörtök: 
Sertésragu leves
A) Zengővákonyi, kukoricás rizs, sav.
B) Csirkemell hentes módra, tészta
C) Túrós-barackos guba, vanília öntet
D) Paradicsomos káposzta, s.oldalas

Péntek:
Virslis palócleves /Vagy: Csontleves
A) Snidlinges túróval töltött csirkemell, rizi-bizi, sav. 
B) Bugaci tarhonyáshús, sav.
C) Cukorborsófőzelék, s.pörkölt 

Szombat: 
Sárgaborsó krémleves
A) Rántott csirkemell, rizs, lilahagymás almasalátával   B) Káposztás tészta
         ( szombati menü  mennyisége az előre -péntekig- leadott rendelések alapján)

Vasárnap: Brokkoli krémleves, húsgombócos lecsó, tarhonya