Heti menü

 Aktuális hét: 2024.10.21.-10.27.
Menü helyben fogyasztás, 11.00.-től , étterem nyitásától.
A napi menü teljes választékát csak előrendelésnél tudjuk biztosítani.
Előrendelést felveszünk: reggel 8.00.-tól, a 72/ 370-302 telefonszámon.
Helyben fogyasztott menü: 1.700.- ( leves  + főétel) – hétfő-péntek-
Amennyiben csak külön levest vagy főételt rendel, kérjük érdeklődjön kollégáinknak az
aktuális árról.
Szombat-Vasárnap menü elvitelre: 2.000.- (  csak egyben lehet elvinni, levessel)
Hétvégi menüztetés, helyben: (rendezvény függő). 1.900.- szombat-vasárnap
Rendezvény esetén , menü csak  elvitelre.

Változtatás jogát fenntartjuk.

Hétfő:  
Cukorborsó krémleves / Vagy: Csontleves
A)  Fokhagymás tarja virslis lecsóval, tarhonya
B)
Rántott sajt, rizs, majonézes kukoricasaláta
C)
Kelkáposzta főzelék, s.debreceni

Kedd:
Babgulyás
A) Cordon, vegyes köret, sav.

B)
Sertésrizottó, sav.
C) Túrógombóc , fahéjas édes tejföl

Szerda: Nyitás:11.00. – konyhazárás: 14.30-Ünnepi nyitvatartás
Csontleves , rántott sertésszelet, zöldséges rizs-1.900.-
                        /csomagban: 2.000.-/
B)

C)

Csütörtök: 
Daragaluskás zöldségleves
A) Misleny szelet-csirkéből, rizi-bizi
B)
Debreceni sertéstokány, tészta
C) Zúzapörkölt, kapros-túrós galuska

Péntek: 
Tarhonyaleves gazdagon
A) Csirkemell sajttal brokkolival töltve, petrezs.rizs, tartár
B)
S.sült póréhagyma mártással, rizs, röszti burgonya
C) Bolognai spagetti, reszelt sajt

Szombat: Lencseleves, sült csirkecomb, burgonyapüré, sav.

Vasárnap: Karfiol leves, rizses hús, sav.