Heti menü

Menü: 2023.03.27.-04.02.
Helyben fogyasztva: 1.500.– Hétfőtől  – Péntekig
Doboz:+100.-
Menü információ: 
Menüztetés : 11.00.-től A KÉSZLETIG!
Előrendelést felveszünk:
Személyesen az étteremben
Telefonon: már hét elejétől , reggel 8.00.-tól -72/370-302

VÁLTOZTATÁS JOGÁT  FENNTARTJUK!

Hétfő: 
Tejszínes-tárkonyos gombaleves / vagy: Csontleves
A)
Párizsi sertésszelet, bolognai spagetti
B)
Húsgombócok, vadas mártás, spagetti
C)
Lencsefőzelék, sült szalonna, liahagyma

Kedd:
Virslis-burgonyás tarhonyaleves
A)
Görög csirkemell, rizi-bizi, sav.

B)
Bakonyi sertésragu, tészta
C)
Betyárszem, burgonyapüré, sav.

Szerda:
Csontleves
A) Laci pecsenye, rizs, párolt káposzta
B)
Rántott csirkemell, vegyes köret, sav.
C)
Főtt hús, meggymártás, pirított dara

Csütörtök:
Tejfölös zöldbableves
A) Sertéssült, póréhagyma mártás, rizs, krokett
B) Tarhonyás hús, sav.
C) Csirkemell rizottó, reszelt sajt
D) Burgonyafőzelék, fasírt pogi

Péntek :
Lencsegulyás
A) Rántott csirkecomb filé, zöldborsós-kukoricás rizs
B) Hentes tokány, tészta
C) Rakott brokkoli
D) Darás metélt, lekvár

Szombat:
Cukorborsó leves, sertéspörkölt, galuska, sav.                                                                           
 –   1.700.  –/egész menü, csak csomagban.

 Vasárnap:
   Karfiol leves, fűszeres csirkemell, zöldséges rizs, ezer sziget öntet                                          -1.700.-     
/egész menü, csak csomagban.                                       

 

Vélemény, hozzászólás?