Menü: 2023.03.27.-04.02.
Helyben fogyasztva: 1.500.– Hétfőtől – Péntekig
Doboz:+100.-
Menü információ:
Menüztetés : 11.00.-től A KÉSZLETIG!
Előrendelést felveszünk:
Személyesen az étteremben
Telefonon: már hét elejétől , reggel 8.00.-tól -72/370-302
VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Hétfő:
Tejszínes-tárkonyos gombaleves / vagy: Csontleves
A) Párizsi sertésszelet, bolognai spagetti
B) Húsgombócok, vadas mártás, spagetti
C) Lencsefőzelék, sült szalonna, liahagyma
Kedd:
Virslis-burgonyás tarhonyaleves
A) Görög csirkemell, rizi-bizi, sav.
B) Bakonyi sertésragu, tészta
C) Betyárszem, burgonyapüré, sav.
Szerda:
Csontleves
A) Laci pecsenye, rizs, párolt káposzta
B) Rántott csirkemell, vegyes köret, sav.
C) Főtt hús, meggymártás, pirított dara
Csütörtök:
Tejfölös zöldbableves
A) Sertéssült, póréhagyma mártás, rizs, krokett
B) Tarhonyás hús, sav.
C) Csirkemell rizottó, reszelt sajt
D) Burgonyafőzelék, fasírt pogi
Péntek :
Lencsegulyás
A) Rántott csirkecomb filé, zöldborsós-kukoricás rizs
B) Hentes tokány, tészta
C) Rakott brokkoli
D) Darás metélt, lekvár
Szombat:
Cukorborsó leves, sertéspörkölt, galuska, sav. – 1.700. –/egész menü, csak csomagban.
Vasárnap:
Karfiol leves, fűszeres csirkemell, zöldséges rizs, ezer sziget öntet -1.700.- –/egész menü, csak csomagban.