Aktuális hét: 2025. 12.08. – 12.14.
Menü helyben fogyasztás, 11.00.-től , étterem nyitásától.
A napi menü teljes választékát csak előrendelésnél tudjuk biztosítani.
Előrendelést felveszünk: reggel 8.00.-tól, a 72/ 370-302 telefonszámon.
Helyben fogyasztott menü: 1.800.- ( leves + főétel) – hétfő-péntek-
Amennyiben csak külön levest vagy főételt rendel, kérjük érdeklődjön kollégáinknak az aktuális árról.
Szombat-Vasárnap menü elvitelre: 2.100.- ( csak egyben lehet elvinni, levessel)
Hétvégi menüztetés, helyben: (rendezvény függő). 2.000.- szombat-vasárnap
Rendezvény esetén , menü csak elvitelre.
Változtatás jogát fenntartjuk!
Hétfő:
Sárgaborsó krémleves
A) Holstein szelet, vegyes köret, sav.
B) Roston csirkemell, háromsajtos mártással, penne tészta
C) Rakott brokkoli
Kedd:
Májgaluskás csontleves
A) Csirkemell zöldfűszeres- cukkinis bundában, rizs, fantázia saláta
B) Szalonnás -kolbászos töltött karaj, tejfölös – paprikás szafttal, galuska
C) Cukorborsó főzelék, s.pörkölt
Szerda:
Erdészné levese / Vagy : Csontleves
A) Bolognai sertésborda
B) Rántott hal, kukoricás rizs, tartár
C) Káposztás tészta
Csütörtök:
Babgulyás
A) Cigánypecsenye, rizi-bizi, sav.
B) Rántott sajt, rizi-bizi, tartár
C) Mákos-meggyes guba, vanília öntet
Péntek:
Petrezselymes zöldborsóleves
A) Zengővárkonyi, rizs, sv.
B) Csirkemell, vadas mártás, spagetti
C) Lasagne
Szombat: Tejfölös zöldbableves, tarhonyás hús, sav.
Vasárnap: Lencsegulyás, szilvásgombóc, fahéjas porcukor