Heti menü

Aktuális hét: 2025. nov.10.-16.


Menü helyben fogyasztás, 11.00.-től , étterem nyitásától.
A napi menü teljes választékát csak előrendelésnél tudjuk biztosítani.
Előrendelést felveszünk: reggel 8.00.-tól, a 72/ 370-302 telefonszámon.
Helyben fogyasztott menü: 1.800.- ( leves  + főétel) – hétfő-péntek-
Amennyiben csak külön levest vagy főételt rendel, kérjük érdeklődjön kollégáinknak az
aktuális árról.
Szombat-Vasárnap menü elvitelre: 2.100.- (  csak egyben lehet elvinni, levessel)
Hétvégi menüztetés, helyben: (rendezvény függő). 2.000.- szombat-vasárnap
Rendezvény esetén , menü csak  elvitelre.

Változtatás jogát fenntartjuk!

Hétfő:  
 Fokhagymakrémleves leves gyönyggyel/Vagy: Csontleves
A) Milánói sertésborda
B) Mozzarellás-paradicsomos csirkemell, burgonyapüré
C) Lencsefőzelék, fasírt pogi

Kedd:
Lebbencsleves
A)
Csirkemell zöldfűszeres-cukkinis bundában, brokkolis rizs
B)
S.sült, póréhagyma mártással, rizs, krokettek
C)
Vegyes pörkölt, tarhonya, sav.

Szerda:
Daragaluskás zöldségleves
A) Kijevi csirkemell, vegyes köret, sav.
B)
Zsiványpecsenye, hagymás tört burgonya
C)
Tökfőzelék, s.pörkölt

Csütörtök: 
Babgulyás
A) Rántott sertésszelet, rizi-bizi, sav.
B)
Rántott hal, rizi-bizi, majonézes kukoricasaláta
C)
Krumplis tészta, sav.

Péntek: 
 Paradicsomleves/ Vagy: Csontleves
A) Cigánypecsenye, rizs, steak burgonya, sav.
B) Sült csirkecomb, rizs, párolt, almás lilakáposzta
C) Zuzapörkölt, galuska, sav.


Szombat:  Karfiol leves, csirkemell, édes kapormártás, tészta

Vasárnap:  Lencsegulyás, halpaprikás, túrós tészta